WK flyersDe televisie kan bijna niet meer aangezet worden, zonder dat men geconfronteerd wordt met reclames over het WK en hierop aansluitende aanbiedingen. Ditzelfde geldt voor de kranten, radio en speciale folder aanbiedingen. De meeste advertenties en reclame folders zijn volledig uitgevoerd in het oranje, om op deze manier in te spelen op de oranje gekte rond het WK voetbal 2014. Het lijkt bijna vanzelfsprekend dat bedrijven laten zien dat zij achter het Nederlandse voetbalteam staan tijdens het WK 2014.

Oranje drukwerk voor het WK

Bij Printweb besteld u uw oranje WK drukwerk voor 2014 eenvoudig via de website. Dit kunnen bijvoorbeeld speciale WK posters zijn met het speelschema van het Nederlandse voetbalteam of oranje WK flyers om bijvoorbeeld een speciale voetbalavond te promoten in het plaatselijke café. Maar ook voor een oranje WK folder met speciale aanbiedingen bent u bij Printweb aan het juiste adres. Laat zien dat u en uw bedrijf volledig achter het oranje team staan en laat Printweb de voorzet geven met bijvoorbeeld hoogwaardige oranje WK flyers. Het enige wat u nog hoeft te doen, is scoren met uw oranje WK flyer, poster, folder of ander drukwerk.

Scoren met uw oranje WK flyers

Wilt u ook graag scoren bij uw doelgroep met een oranje WK flyer? Laat deze flyers dan drukken bij Printweb. Bij ons heeft u meer dan genoeg keuze uit verschillende formaten van de oranje WK flyers en kunt u kiezen op welke papiersoort u de flyer wilt laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een flyer op A5 formaat welke het meest gekozen wordt door onze klanten of kies juist voor een totaal ander formaat om echt op te vallen met uw oranje WK flyers. Profiteer bij het bestellen van uw WK flyers van onze gratis bestandscontrole zodat u er zeker van bent om te scoren met de oranje flyers. Voor de aanleverspecificaties en meer informatie over flyers drukken, kunt u terecht op onze website. Heeft u een bepaald idee voor de oranje WK flyers maar bent u er niet zeker van of de flyer op deze manier gedrukt kan worden? Neem dan contact met ons op of vraag een speciale offerte aan voor uw oranje WK flyers.