Placemats bedrukkenPlacemats bedrukken? Placemats zijn een handig alternatief voor bijvoorbeeld een tafelkleed. Ze zijn bijvoorbeeld veel makkelijker neer te leggen en weg te halen, en u hoeft ze niet te wassen in de wasmachine maar kunt ze gewoon afnemen met een doekje met wat schoonmaakmiddel.

 

Extra voordelen placemats bedrukken

In onderhoud zijn placemats dus erg handig en voordelig maar er zijn ook andere mogelijkheden. Als u kiest voor standaard placematpapier, dan zijn de placemats beschrijfbaar. U kunt er dan bijvoorbeeld de placemats bedrukken met een kleurplaat. De kinderen die mee uit eten zijn hebben dan wat leuks om te doen terwijl ze wachten op het eten, of ze kunnen hem mee naar huis nemen natuurlijk.

Ook kunt u placemats bedrukken met de menukaart: twee vliegen in een klap. Uw gasten kunnen makkelijk kiezen wat ze willen eten en drinken en hem daarna gewoon gebruiken als placemat.

De placemats zijn ook een handige plaats voor logo’s en reclame, van uw restaurant, bedrijven uit de buurt of acties die er lopen.

Tot slot kunt u natuurlijk de placemats bedrukken met een mooie afbeelding of leuke tekst, bijvoorbeeld over het restaurant.

de placemats niet lamineert (wat u wél doet als u ze met water wilt afnemen).

Formaten en papier voor de placemats

Formaten

Placemats kunt u drukken op:

  • A4-formaat (50 ex. op A4 formaat voor € 13,-)
  • A3-formaat (vanaf € 18,-)

Twee soorten papier

Er zijn twee soorten papier voor de placemats:

  • 90 grams Lasergeschikt standaard placematpapier met ruwe afwerking, zoals bij briefpapier.
  • 250 grams Gloss. Dik placematpapier met een zijdeglans afwerking, zoals flyerpapier.

De 90 grams lasergeschikt is goed als tekenpapier (zoals die kleurplaten) en voor een natuurlijke look. Door de open structuur wordt de inkt goed opgenomen. Het papier is gelijkwaardig aan printerpapier. Het andere papier is gladgestreken zodat het een beetje glimt, zoals bij flyers. Omdat de structuur glad is gestreken is dit papier niet meer geschikt om op te tekenen en schrijven.

Placemats bedrukken? Begin direct.

Deze maand krijgt u 10% korting op alle placemats!


Placemats bedrukken actie