visitekaartjes drukkenBij Printweb kon u voorheen al voordelig visitekaartjes bestellen, maar dankzij onze prijsverlaging kan dit nu nóg voordeliger. Visitekaartjes drukken is nu mogelijk vanaf €9,95 in plaats vanaf €14,-. Deze prijs geldt op de standaard visitekaartjes, met afmetingen van 55 x 85 millimeter. Dit formaat komt overeen met de grootte van een creditcard. Naast het standaard formaat heeft u keuze uit een aantal andere formaten waarop uw visitekaartjes gedrukt kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn visitekaartjes met een flap of een visitekaartje dat dubbelgevouwen kan worden zoals een boekje. De dubbelgevouwen variant is zowel staand als liggend verkrijgbaar.

 

Laat uw visitekaartjes drukken bij Printweb

Om op te vallen met uw visitekaart, is het belangrijk dat het visitekaartje anders is dan alle andere adreskaartjes. Tijdens een netwerkborrel of een ander zakelijk evenement worden er namelijk nogal wat visitekaartjes uitgewisseld. Om in het geheugen te blijven bij een (toekomstige) zakelijke partner, zal het design en ontwerp van het kaartje meespelen. Bij Printweb kunt u uw eigen (opvallende) ontwerp op de visitekaartjes drukken. Daarnaast heeft u de keuze uit allerlei materiaalsoorten, zoals verschillende soorten papier of zelfs een visitekaartje gedrukt op PVC. Ook kunnen de visitekaartjes op verschillende manieren worden afgewerkt, kies bijvoorbeeld voor een glans of juist matte laag en laat de hoeken van het kaartje afronden. Een visitekaartje met een bijzonder model uit onze keuzemogelijkheden is bijvoorbeeld een naamkaartje die qua materiaal aanvoelt als een bankpas, zodat uw kaartje eruit springt in een stapel visitekaartjes. Voor een extra bijzonder tintje aan uw visitekaartje heeft u bij Printweb ook de mogelijkheid om het pasje transparant af te drukken, waardoor het design extra zal opvallen.

Het gezicht van uw bedrijf

Naast het opvallen van uw visitekaartje, is het natuurlijk ook van belang dat er juiste en voldoende informatie staat op het kaartje. Niets is namelijk vervelender wanneer u een adreskaartje heeft gekregen, waarop een oud e-mailadres staat of waarop het verkeerde telefoonnummer op vermeld staat. Zorg dus dat uw naam, het adres van uw bedrijf en andere contactgegevens up-to-date zijn. Daarnaast kunt u het visitekaartje drukken in de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf, voor een duidelijke link tussen u, uw visitekaartje en het bedrijf waar u voor werkt. Laat nu hoge kwaliteit visitekaartjes drukken bij Printweb vanaf €9,95.