spandoekenSpandoek van goede kwaliteit

Spandoeken drukken kan op verschillende materialen voor zowel binnen- als buitengebruik. Wanneer het spandoek buiten opgehangen wordt, dan is het natuurlijk van belang dat het materiaal weerbestendig is. Maar niet alleen het materiaal moet langere tijd meegaan, u wilt natuurlijk ook dat het ontwerp er duidelijk op blijft zitten en niet na een maand al totaal verkleur is. Bij Printweb houden wij hier natuurlijk rekening mee, waardoor alle spandoeken bedrukt worden met high solventinkten. Deze inkt blijft minstens 3 jaar kleurecht en is daarnaast zowel water- als UV-bestendig. Daarnaast zijn alle spandoeken van Printweb voorzien van het B1 certificaat, wat te maken heeft met de brandveiligheid van uw spandoek.

 Spandoek maken op het gewenste materiaal

Spandoeken kunnen op verschillende materialen gedrukt worden, zodat u voor de toepassing van uw spandoek de beste kwaliteit uit kunt kiezen. Bij Printweb heeft u de keuze uit vier verschillende materialen met ieder andere voordelen. Bij het materiaal 510 grams PVC wordt de spandoek bijvoorbeeld gedrukt op een polyester doek, waardoor er een stevig en licht doorlatend zeildoek ontstaat dat geschikt is om langdurig zowel binnen als buiten te gebruiken. Wanneer u de spandoek specifiek voor buiten wilt gebruiken, dan kunt u beter kiezen voor 260 grams Mesh. Dit is een stevig polyester doek met hierin kleine gaatjes. Dankzij de gaatjes kan de wind door het spandoek heen blazen waardoor er minder spanning op het doek komt te staan. Zo zal het spandoek minder klapperen en is de kans op scheuren veel kleiner.

Spandoeken dubbel bedrukken

Naast de materialen die hierboven beschreven worden, kunt u ook kiezen voor 800 grams Block-out. Dit is een zwaar frontlit met een zwarte kern, waardoor het spandoek niet doorschijnt. Zo kunt u het spandoek aan beide kanten laten bedrukken en zijn de afbeeldingen op beide kanten van hoogwaardige kwaliteit. Om het spandoek aan twee kanten te bedrukken dan kunt u ook kiezen voor 115 grams vlaggendoek. Dit is een flexibele en licht doorschijnende stof, waardoor de afbeelding ook op de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar is. Dit materiaal kan buiten gebruikt worden, maar door wind en regen kan de kwaliteit wel flink afnemen. 

Spandoek drukken bij Printweb

Bent u geïnteresseerd in de hoogwaardige spandoeken van Printweb? Dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen via onze website. De levertijd op al onze spandoeken is vier werkdagen, dus binnen één werkweek kunt u uw nieuwe spandoek al gebruiken. Bekijk op onze website de mogelijkheden zoals het formaat en de afwerking met bijvoorbeeld een tunnelzoom of ringen in het zeil. Bestel het gewenste Spandoek en profiteer nu van onze gratis levering op alle spandoeken.