Tips van Printweb voor de perfecte beurspresentatieBeurzen en evenementen zijn belangrijke momenten om potentiële klanten in contact te laten komen met uw bedrijf. Bij een beurspresentatie is het natuurlijk van groot belang dat de klanten een positief beeld krijgen van uw bedrijf, maar u wilt vooral dat de bezoekers wéten wat uw bedrijf precies doet. Om dit duidelijk te maken is het dus van belang dat er een duidelijke boodschap wordt gecommuniceerd via uw beurspresentatie naar de bezoekers. Zo weten bezoekers bij het langslopen van uw beurspresentatie wat voor oplossingen uw bedrijf te bieden heeft en of het ook daadwerkelijk interessant is voor hun om met uw bedrijf in zee te gaan. Zo kunt u veel meer relevante beursbezoekers te woord staan, aangezien zij bij uw stand terecht komen aan de hand van uw boodschap en diensten. Om uw boodschap én beurspresentatie op te laten vallen tussen al die andere standhouders, is het van belang dat uw beurspresentatie compleet is en in lijn staat met uw bedrijf en diensten.

Beurspresentatie aankleden met drukwerk van Printweb

Bij Printweb kunt u uw beurspresentatie volledig afstemmen op uw bedrijf, op uw diensten maar ook op uw huisstijl. Kies bijvoorbeeld voor opvallende spandoeken in de kleuren van uw huisstijl zodat de bezoeker een eerste indruk krijgen van uw bedrijf. Op een roll-up banner kunt u meer specifieke informatie geven over de diensten, welke wordt aangevuld door informatie op de flyers. De flyers kunnen worden uitgedeeld bij uw eigen beurspresentatie, maar ook op andere plekken op een beurs of evenement. Wanneer u een specifieke dienst wilt uitlichten of als uw bedrijf meer uitleg nodig heeft, kunt u ervoor kiezen om naast flyers ook brochures over uw bedrijf uit te delen bij uw beurspresentatie.

Visitekaartjes mogen niet ontbreken op een beurspresentatie

Natuurlijk vormt het drukwerk zoals de spandoeken, flyers en roll-up banners een belangrijk onderdeel van de beurspresentatie, maar vergeet ook uw visitekaartjes niet. Bezoekers kunnen dankzij de informatie op het visitekaartje contact met u opnemen na de beurs om nog het één en ander te bespreken, voordat zij daadwerkelijk overgaan op een aankoop. Daarnaast is het natuurlijk een goede manier om uw zakelijk netwerk uit te breiden. Bij Printweb zijn de visitekaartjes nu verlaagd in prijs van €14- naar €9,95! Voor deze prijs heeft u al binnen vier werkdagen uw nieuwe visitekaartjes in huis.