WK posters drukken bij PrintwebHet WK voetbal 2014 in Brazilië komt steeds dichterbij en gaat op 12 juni al van start. Het Nederlandse voetbalteam heeft zich weten te plaatsen, wat betekent dat waarschijnlijk heel Nederland in oranje gehuld de wedstrijden in spanning gaat bekijken. Om volledig op de hoogte te blijven van tussenstanden, poultjes en om kansberekeningen te maken, kunt u bij Printweb WK voetbalschema's op posters laten drukken. Leuk voor in de woonkamer, voor op kantoor of voor de kinderen. Maar wanneer u uw eigen bedrijfslogo op de poster laat drukken, zijn de posters met voetbalschema natuurlijk ook een leuk relatiegeschenk voor uw klanten. 

Posters drukken bij Printweb

Uw eigen WK voetbalschema op posters drukken, doet u natuurlijk bij Printweb. Bij ons heeft u keuze uit verschillende formaten en kunt u uw posters goedkoop drukken. Kies bijvoorbeeld voor Abri formaat, A1 formaat of voor het meest gekozen A3 formaat. Wanneer u de posters voor privé gebruik wilt drukken, heeft u het voordeel dat u de posters bij Printweb al kunt laten drukken vanaf één exemplaar. Hierdoor bent u niet gebonden aan stapels posters die uiteindelijk niet gebruikt worden. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen voor het drukken van de posters. Kies bijvoorbeeld voor glanslaag als afwerking of een blauwe achterkant zodat de poster niet door zal schijnen. Bekijk zelf alle mogelijkheden op het gebied van posters drukken op onze website.

Flyers en folders met oranje aanbiedingen

Bent u geen voetbalfan en past het WK voetbalschema op posters drukken niet bij u of uw bedrijf? Maar wilt u met uw bedrijf wel graag inspelen op de oranje gekte tijdens het WK voetbal 2014? Dan kunt u bij Printweb natuurlijk flyers drukken of folders verspreiden met speciale en aantrekkelijke oranje aanbiedingen. Ook bij de folders en flyers uit onze collectie heeft u ruime keuze uit verschillende formaten en afwerkingen. Bekijk de mogelijkheden op de website en laat uw flyers, folders, posters of ander drukwerk voordelig drukken bij Printweb.