Posters drukken nu met 10% korting in de maand Juli!Posters zijn ideaal om extra aandacht te vragen voor uw bedrijf, product of een speciaal evenement. Iedere maand kunt u bij Printweb profiteren van een speciale maandaanbieding en de maand juli staat in het teken van onze posters. De hele maand juli kunt u bij Printweb uw posters drukken met maar liefst 10% korting! Staat er een speciale aanbieding op de planning bij uw bedrijf of bent u van plan om een evenement te organiseren? Dan is deze aanbieding van Printweb de uitgelezen kans om uw posters te bestellen en te profiteren van onze korting. 

Posters drukken bij Printweb

Bij Printweb heeft u bij vrijwel al het drukwerk verschillende keuzemogelijkheden om het drukwerk volledig af stemmen op uw wensen. Bij de posters drukken heeft u bijvoorbeeld keuze uit maar liefst acht verschillende formaten, van een Abri poster of A0 formaat tot aan B2 formaat en het meest gekozen formaat: A3 posters. Daarnaast heeft u keuze uit drie verschillende papiersoorten, zodat u de gewenste dikte kunt kiezen voor uw poster. Het 115 grams blueback papier heeft bijvoorbeeld een blauwe achterzijde, waardoor het papier geen licht door zal laten. Zo is de tekst op de poster zelfs te lezen wanneer deze bijvoorbeeld op een raam geplakt wordt. Dit papier heeft aan de voorkant van de poster een zijde glans, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor standaard papier voor posters, 135 grams Gloss. Dit papier is voornamelijk geschikt om op een muur of andere achtergrond te plakken waar geen licht doorheen kan schijnen. Daarnaast is het 250 grams Gloss papier een mogelijkheid om posters af te drukken. Dit papier is extra stevig en heeft net als het standaard papier een zijde glans afwerking. Als extra optie kunt u de posters 1/0 enkelzijdig glans lamineren, zodat het drukwerk beschermt is tegen vervuiling en dus ook buiten opgehangen kunnen worden.

Goedkope poster van hoge kwaliteit

Deze maandaanbieding van Printweb houdt in dat u goedkope posters kunt laten drukken, maar de kwaliteit zal natuurlijk niet minder worden. Bij Printweb zijn wij erop gericht dat al ons drukwerk van hoge kwaliteit is, zodat niet alleen u maar ook wij tevreden zijn met het eindresultaat. Na het bestellen van uw posters, heeft u deze al binnen twee of drie dagen in huis! Bent u geïnteresseerd in een van onze andere drukwerk soorten, zoals Flyers, Visitekaartjes of Brochures? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website voor alle mogelijkheden.