Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Bloemenactie 2019

woensdag 16 januari 2019 09:53:15 Europe/Amsterdam

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Maxime Woerdeman

Folders drukken deze maand 5% korting!

donderdag 7 mei 2015 10:33:59 Europe/Amsterdam

Folders drukkenFolders drukken is deze maand extra voordelig bij Printweb. Welke folders u ook bestelt, u krijgt 5% korting op uw bestelling. US folders, het meest gekozen formaat, heeft u zo al vanaf vanaf € 33,25! En verzenden is ook al gratis (vanaf € 29,95).

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Printweb

Printweb-actie Serious Request: gratis bestandsreparatie

vrijdag 14 november 2014 10:54:47 Europe/Amsterdam

Serious Request Printweb actie

Printweb steunt Serious Request met een actie voor onze klanten: bestandsreparatie nu geen  € 9,95 maar gratis. Met de bestandsreparatie zorgt Printweb ervoor dat uw Microsoft Office-bestand omgezet wordt in een bruikbaar bestand dat vervolgens gedrukt kan worden. Met de actie voor Serious Request is dat dus gratis; u betaalt geen € 9,95 aan Printweb maar kunt deze in plaats daarvan doneren aan Serious Request als u dat wilt.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Printweb

Folders drukken in prijs verlaagd én gratis verzending

vrijdag 26 september 2014 10:29:21 Europe/Amsterdam

Folders drukken en gratis transport!Folders drukken doet u nu wel heel voordelig bij Printweb. De prijzen van het drukwerk zijn namelijk sterk in prijs verlaagd, waardoor het folders drukken nog voordeliger is bij Printweb. Daarnaast profiteert u in heel Nederland van onze gratis verzending.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Printweb

10% korting op posters in de maand juli

donderdag 3 juli 2014 11:10:07 Europe/Amsterdam

Posters drukken met 10% korting in juliPosters zijn ideaal om extra aandacht te vragen voor uw bedrijf, product of een speciaal evenement. Iedere maand kunt u bij Printweb profiteren van een speciale maandaanbieding en de maand juli staat in het teken van onze posters. De hele maand juli kunt u bij Printweb uw posters drukken met maar liefst 10% korting! Staat er een speciale aanbieding op de planning bij uw bedrijf of bent u van plan om een evenement te organiseren? Dan is deze aanbieding van Printweb de uitgelezen kans om uw posters te bestellen en te profiteren van onze korting. 

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Printweb

Roll-up banners sterk in prijs verlaagd

woensdag 4 juni 2014 09:56:25 Europe/Amsterdam

Roll-up banners sterk in prijs verlaagdNatuurlijk kunt u ook in de maand juni weer profiteren van fikse kortingen op uw drukwerk bij Printweb! Deze maand zijn alle roll-up banners uit ons assortiment namelijk sterk in prijs verlaagd. Afhankelijk van het gewenste formaat kunt u deze nu bestellen met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst €96,-. Deze korting ontvangt u bij de roll-up banner met het formaat van 200 x 300 centimeter. Wilt u weten hoeveel korting u krijgt bij het bestellen van de gewenste roll-up banner? Bekijk dan alle verschillende formaten en de bijbehorende prijzen in onze collectie roll-up banners.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Printweb

Spandoeken bestellen met korting

maandag 5 mei 2014 12:21:56 Europe/Amsterdam

Spandoeken maken met 10% korting in Mei 2014Bij de bestelling van één of meerdere spandoeken ontvangt u namelijk maar liefst 10% korting. De spandoeken van Printweb zijn zowel geschikt om binnen als buiten op te hangen. Daarnaast heeft u ruime keuze uit verschillende materialen en afwerkopties, zodat u altijd een spandoek vindt voor uw toepassing. Kies bijvoorbeeld voor een groot spandoek met alleen tekst of ga juist voor een spandoek met foto's en andere afbeeldingen zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Printweb

Folders drukken in de aanbieding maart 2014

donderdag 20 maart 2014 12:02:26 Europe/Amsterdam

Folders drukkenDeze maand kunt u profiteren van een extra aanbieding bij Printweb. Op al onze folders ontvangt u deze maand maar liefst 15% korting. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende formaten, vouwwijzes en papiersoorten. De folders zijn al vanaf 25 exemplaren te bestellen, waardoor het niet alleen voor zakelijk gebruik een aantrekkelijke aanbieding is, maar ook voor privé gebruik! U kunt nog tot 31 maart 2014 profiteren van deze extra maandaanbieding.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Printweb

De maandaanbieding van Maart 2014

maandag 10 maart 2014 09:11:00 Europe/Amsterdam

Menukaarten drukkenBij Printweb kunt u iedere maand profiteren van een nieuwe speciale maandaanbieding. De maand maart staat in het teken van de menukaarten. Wanneer u deze maand menukaarten bij Printweb laat drukken, ontvangt u een korting van 10% op de totaalprijs. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2014. Deze maand is dus de uitgelezen kans om een speciaal menu toe te voegen aan de huidige menukaart, zoals bijvoorbeeld een speciale kaart voor naderende feestdagen of een seizoen menukaart waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van seizoen gerechten en seizoen dranken. Maar deze aanbieding is ook een goed moment om bijvoorbeeld eindelijk eens de stijging van de drankprijzen door te voeren op de huidige menukaart.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Printweb

Profiteer van onze maandaanbieding

maandag 3 februari 2014 17:06:08 Europe/Amsterdam

Tickets drukkenDe maand februari staat bij Printweb in het teken van de nieuwe maandaanbieding. Deze maand kunt u bij Printweb profiteren van 10% korting op al onze tickets. Zo heeft u bij ons een ruime keuze uit allerlei mogelijkheden om uw tickets en entreekaarten volledig naar wens te laten drukken. Door gebruik te maken van uw eigen logo, huisstijl of ontwerp krijgen de tickets een herkenbare look & feel en worden deze vrijwel meteen geassocieerd met uw bedrijf, feest of evenement. Profiteer van deze speciale aanbieding en laat uw tickets of entreekaarten voordelig full colour en dubbelzijdig drukken bij Printweb. 

Tickets en entreekaarten laten drukken

Voor het laten drukken van uw tickets en/of entreekaarten bent u bij Printweb aan het juiste adres. Maak uw keuze uit onze verschillende mogelijkheden, zoals budget varianten, standaard varianten en zakelijke varianten. De budget varianten worden gedrukt op papier van 135 gram en deze hebben een glanzende gloss afwerking. De standaard tickets worden gedrukt op iets dikker papier van 250 gram en ook deze variant heeft een gloss afwerking. De zakelijke varianten worden gedrukt op papier van 300 gram en kunnen worden afgewerkt met een matte laag. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende formaten, zoals de papierformaten: A5, A6, A7, Ticket US en Ticket XLong welke een extra groot formaat hebben. Verder heeft u de mogelijkheid om tickets te voorzien van extra beveiligingstechnieken zoals een scheurrand, een perforatielijn of één of twee nummer reeksen. Door gebruik te maken van een scheurrand of perforatielijn zijn de kaartjes makkelijk af te scheuren. Bij zo’n scheurrand is het van belang dat u rekening houdt met het ontwerp van de tickets en geef de rand aan in het voorbeeldbestand met een aparte extra pms kleur. De nummer reeksen beginnen vanaf 000001 tot en met einde oplage. Voor unieke nummers en/of afwijkende tekens zoals bijvoorbeeld letters op de nummer reeksen dient u een offerte aan te vragen, zodat wij de entreekaarten kunnen drukken naar uw wensen. Via onze website kunt u eenvoudig zo'n speciale offerte opvragen. Ook voor de nummering is het handig om hierbij rekening te houden in het ontwerp van de entreekaarten. U kunt hiervoor het beste een wit vlak van 4 x 1 centimeter vrijhouden, zodat de nummering op dit gedeelte gedrukt wordt. Plaats uw bestelling eenvoudig online op de website van www.printweb.nl en profiteer nog de hele maand februari van onze maandaanbieding!

 

Comments | Geplaatst in Aanbiedingen door Printweb

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Google