Menukaarten drukkenBij Printweb kunt u iedere maand profiteren van een nieuwe speciale maandaanbieding. De maand maart staat in het teken van de menukaarten. Wanneer u deze maand menukaarten bij Printweb laat drukken, ontvangt u een korting van 10% op de totaalprijs. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2014. Deze maand is dus de uitgelezen kans om een speciaal menu toe te voegen aan de huidige menukaart, zoals bijvoorbeeld een speciale kaart voor naderende feestdagen of een seizoen menukaart waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van seizoen gerechten en seizoen dranken. Maar deze aanbieding is ook een goed moment om bijvoorbeeld eindelijk eens de stijging van de drankprijzen door te voeren op de huidige menukaart.

Kwaliteitsdrukwerk voor menukaarten

Als horeca ondernemer hoeft u niet meer verder te zoeken naar goedkope kwaliteitsdrukwerk voor uw menukaarten. Bij Printweb heeft u keuze uit het grootste aanbod in formaten, vouwwijzen, papiersoorten en afwerkingen. Hierdoor kunt u het kwaliteitsdrukwerk naar eigen wens laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een basic maar praktische insteek kaart, welke eenvoudig te vervangen zijn wanneer u een aanpassing in het menu wilt maken. Maar u kunt ook juist kiezen voor een menukaart met een luxe uitstraling dankzij de gelamineerde of geplastificeerde afwerking.

Drukwerk mogelijkheden

De menukaarten worden bij Printweb standaard 4/0 enkelzijdig bedrukt, maar naar wens kunnen wij deze ook 4/4 dubbelzijdig en Full Color afdrukken. Naast de bedrukking heeft u keuze uit twee verschillende soorten papier, namelijk gloss wit met een licht glanzende laag of matt wit met juist een matte afwerking. Beide opties zijn 350 grams papier, zodat u verzekerd bent van een stevige menukaart. Naast deze papiersoorten kunt u nog een aantal extra opties kiezen, zoals een bepaalde vouwwijze welke getoond worden op onze website. Ook kunt u ervoor kiezen om de menukaarten te laten lamineren met een mat of glans laag, zodat de menukaart beschermd wordt tegen vuil. Dubbelzijdig plastificeren is ook een optie en hierbij kunnen de menukaarten ook voorzien worden van een mat of glans laag. Bij het plastificeren loopt de beschermlaag iets verder door dan het oorspronkelijke formaat van de menukaarten. Dit is dan ook alleen mogelijk bij ongevouwen menukaarten op A3 en A4 formaat.