Folders drukkenDeze maand kunt u profiteren van een extra aanbieding bij Printweb. Op al onze folders ontvangt u deze maand maar liefst 15% korting. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende formaten, vouwwijzes en papiersoorten. De folders zijn al vanaf 25 exemplaren te bestellen, waardoor het niet alleen voor zakelijk gebruik een aantrekkelijke aanbieding is, maar ook voor privé gebruik! U kunt nog tot 31 maart 2014 profiteren van deze extra maandaanbieding.

 

Folders aanleveren

Voordat u uw folders laat drukken bij Printweb zorgen wij voor een gratis bestandscontrole. Bij zo'n controle kijken wij of het bestand dat u heeft aangeleverd goed is doorgevoerd, zodat de folder op de juiste wijze gedrukt kan worden. Wanneer er bepaalde dingen niet kloppen in uw bestand, zoals het ontbreken van snijmarges, is er een online bestandsreparatie mogelijk. Om deze bestandsreparatie te voorkomen is het belangrijk dat u de digitale bestanden zo goed mogelijk aanlevert, volgens onze aanleverspecificaties. Lever het bestand bijvoorbeeld aan in een PDF bestand, zodat afbeeldingen en tekstregels niet kunnen verschuiven. Bij foto's en afbeeldingen is het raadzaam om een resolutie van 300 dpi of hoger te gebruiken, voor een goede kwaliteit van de plaatjes. Houdt daarnaast rekening met een afloop van 3mm aan alle zijden, aangezien de folder wordt afgesneden voor het beste resultaat.

Vouwwijzen van de folders

Door uw folder te laten vouwen, ontstaat er een natuurlijk verdeling van uw tekst en afbeeldingen. Bij Printweb heeft u de keuze uit verschillende formaten en vouwmethodes. De vouwwijze heeft invloed op het eindformaat en ook op de papiersoort. Zo kunnen folders die twee keer gevouwen worden volgens de kruisslag, alleen gedrukt worden op het papiersoort gloss van 135 gram. Bij deze kruisslag vouwwijze bestaat de folder uit 8 pagina's. Wanneer u dit teveel pagina's vindt, kunt u ook kiezen om de folder twee keer te vouwen als een wikkel of in zigzag. Hierdoor ontstaan er 6 pagina's. Toch wordt er het meest gekozen om de folder een keer te vouwen, waardoor er 4 pagina's ontstaan. Op onze speciale folder pagina, vindt u meer informatie over de vouwwijzes, papiersoorten en mogelijkheden met betrekking tot de folders.