Spandoeken maken met 10% korting in de maand mei 2014.Bij de bestelling van één of meerdere spandoeken ontvangt u namelijk maar liefst 10% korting. De spandoeken van Printweb zijn zowel geschikt om binnen als buiten op te hangen. Daarnaast heeft u ruime keuze uit verschillende materialen en afwerkopties, zodat u altijd een spandoek vindt voor uw toepassing. Kies bijvoorbeeld voor een groot spandoek met alleen tekst of ga juist voor een spandoek met foto's en andere afbeeldingen zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

 

Spandoeken maken

Wanneer u een spandoek wilt laten drukken bij Printweb kunt u kiezen uit verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een 510 grams PVC spandoek, dit is een polyester doek dat bekend staat als stevig materiaal. Dit lichtdoorlatende zeildoek is geschikt om langdurig te gebruiken, zowel binnen als buiten. Ook de 260 grams Mesh spandoeken zijn geschikt voor buitengebruik. Een spandoek van dit materiaal bestaat uit een polyester doek met kleine gaatjes, waar de wind doorheen kan blazen. Hierdoor zal er minder spanning op het spandoek komen te staan en zal het spandoek dus minder klapperen in de wind en niet snel scheuren. Voor een hoogwaardige dubbelzijdige bedrukking kunt u het beste kiezen voor een 800 grams Block-out spandoek. Deze spandoeken hebben een zwaart frontlit met een zwarte kern, waardoor het spandoek ondoorschijnend is. Wanneer u de bedrukking juist door wilt laten schijnen kunt u kiezen voor 115 grams vlaggendoek. Deze spandoeken zijn gemaakt van een flexibele en licht doorschijnende stof, waardoor de bedrukking op de achterzijde van het spandoek zichtbaar is. Let op afbeeldingen, en dus ook teksten, zijn op de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar. Wanneer de spandoeken van dit materiaal voor buiten gebruikt worden, moet u er rekening mee houden dat de kwaliteit van het spandoek snel kan afnemen door wind en regen.

Drukwerk bestellen bij Printweb

Printweb bedrukt alle spandoeken 4/0 enkelzijdig Full Color met speciale high solvent inkt. Deze inkt is 3 jaar kleurvast, waterbestendig én UV-bestendig. Daarnaast hebben al onze spandoeken het B1 certificaat, wat betekent dat de spandoeken brandveilig zijn. Naast de maandaanbieding van onze spandoeken, kunt u nog steeds profiteren van 10% korting op al ons briefpapier of nieuwe visitekaartjes bestellen vanaf €9,95. Bekijk de opties op onze website en bestel bijvoorbeeld uw brandveilige spandoek eenvoudig online, zodat wij deze binnen 4 werkdagen kunnen laten bezorgen.