Roll-up banners sterk in prijs verlaagd!Natuurlijk kunt u ook in de maand juni weer profiteren van fikse kortingen op uw drukwerk bij Printweb! Deze maand zijn alle roll-up banners uit ons assortiment namelijk sterk in prijs verlaagd. Afhankelijk van het gewenste formaat kunt u deze nu bestellen met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst €96,-. Deze korting ontvangt u bij de roll-up banner met het formaat van 200 x 300 centimeter. Wilt u weten hoeveel korting u krijgt bij het bestellen van de gewenste roll-up banner? Bekijk dan alle verschillende formaten en de bijbehorende prijzen in onze collectie roll-up banners.

Roll-up banners voor beurspresentaties.

Wanneer u uw bedrijf wil profileren op een evenement of beurs met een beurspresentatie, dan is een roll-up banner een must have. Door middel van een roll-up banner kunt u uw boodschap communiceren aan de bezoekers van de beurs, zodat zij bij het voorbij lopen van uw stand in een oogopslag kunnen zien of uw producten/diensten interessant zijn voor hen. De roll-up banners van Printweb zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en u heeft de keuze uit twee materialen. Kies bijvoorbeeld voor 510 grams PVC, een polyesterdoek die standaard wordt gebruikt voor indoor en outdoor promotie. Maar u kunt ook kiezen voor 325 grams Decolit, dit is luxe materiaal dat geen licht zal doorlaten. 

Roll-up banner bedrukken

Wilt u uw huisstijl en/of een speciale boodschap laten drukken op een roll-up banner? Dan bent u bij Printweb aan het juiste adres! Naast de verschillende formaten en materialen, kunt u de roll-up banner ook bestellen met een halogeen spot. Met een handomdraai kunt u deze spot bevestigen op de roll-up banner. Dankzij de roll-up banner met verlichting weet u zeker dat uw beurspresentatie nóg meer op zal vallen tussen alle andere standhouders. Bestel uw roll-up banner nu extra voordelig bij Printweb, dankzij onze sterke prijsverlaging! Wanneer u uw beurspresentatie verder wilt uitbreiden met drukwerk, dan kunt u een offerte opvragen of laat Printweb uw visitekaartjes drukken, flyers drukken of bestel bij ons een spandoek