Folders drukken en gratis transportFolders drukken doet u nu wel heel voordelig bij Printweb. De prijzen van het drukwerk zijn namelijk sterk in prijs verlaagd, waardoor het folders drukken nog voordeliger is bij Printweb. Daarnaast profiteert u in heel Nederland van onze gratis verzending, dit betekent geen extra bijkomende kosten na bestelling van uw drukwerk. Wilt u bijvoorbeeld folders drukken voor uw maandelijkse aanbiedingen of om een bepaald evenement of een speciale actie bekend te maken onder uw doelgroep? Dan bestelt u het drukwerk heel eenvoudig online via onze website. 

De mogelijkheden bij folders drukken

Folders wikkel vouwenEen folder is als het ware een gevouwen flyer, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw tekst en afbeeldingen te verdelen over verschillende pagina's. Op deze manier ontstaat er een overzichtelijk aanbod van de informatie, producten en aanbiedingen die u wilt aanbieden aan klanten. Bij Printweb betekent folders drukken niet alleen een sterke prijsverlaging en gratis verzending, maar ook dat u keuze heeft uit tal van papiersoorten en papierformaten. Zo kunt u uw folder compleet laten drukken zoals u in gedachte heeft. Bij het folders drukken heeft u naast de verschillende keuze van het papier, ook keuze uit maar liefst 5 vouwmogelijkheden. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen het een keer vouwen van de folder en twee keer vouwen. Wanneer u kiest voor één vouwlijn dan kunnen wij folders drukken met een staand of liggend design. Met twee vouwlijnen wordt de folder in kruisslag, zigzag of wikkel geopend voordat alle tekst en afbeeldingen zichtbaar zijn.

Drukwerk met gratis verzending

Gratis transport drukwerk in NederlandWanneer u het gewenste formaat of andere mogelijkheden voor het folders drukken niet kunt vinden op onze website, dan kunt u altijd een offerte opvragen zodat wij uw drukwerk toch volledig naar wens kunnen afdrukken. Voordat wij folders drukken, wordt er online een gratis bestandscontrole gedaan. Wanneer er bijvoorbeeld fouten ontdekt worden in het ontwerp is er ook een online bestandsreparatie mogelijk. Laat dus nu uw folders drukken bij Printweb en profiteer zowel van de sterke prijsverlaging als van onze gratis verzending op al het drukwerk binnen heel Nederland!