Foto op doekFoto op doek: een leuke manier om een foto op te hangen. Een canvas valt wat meer op dan een gewone poster of ingelijste foto, en het is leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld bij een jubileum van een relatie, opening van een nieuw kantoor of natuurlijk een mooie foto van de kinderen voor moederdag. Ook mooi als u een familiebedrijf heeft: een foto op doek van de familie, of een eerbetoon aan uw voorganger op canvas.

Een foto op doek bij Printweb is altijd kleurvast en van hoge kwaliteit. Het houten frame met spie-latten is zó stevig dat de canvas zo strak gespannen is dat u er zelfs op kunt trommelen.

U heeft al een canvas vanaf 9,- inclusief BTW, verzendkosten en altijd met een gratis ophangsysteem dat geschikt is voor de grootte en het gewicht van de canvas die u besteld heeft.

Standaard formaten foto op doek

Een foto op doek kan natuurlijk zowel staand al liggend besteld worden. De controletool waarmee we altijd vooraf uw drukwerk controleren, controleert het bestand staand. In de productie wordt er voor het ophangsysteem natuurlijk rekening gehouden met de stand van uw foto op het doek.

De standaard formaten lopen van vierkant 20 x 20 cm tot rechthoekig 100 x 200 cm (kijk hier voor alle formaten en beschrijvingen). Staat uw formaat er niet tussen of heeft u de canvas sneller nodig? Vraag dan een speciale offerte aan.

Foto op doek formatenFoto op doek aanleveren

Bij het opmaken van uw canvasdoek moet u er rekening mee houden dat een deel van de foto terechtkomt op de omslag van het canvasdoek (2 cm) en er ook altijd een snijmarge is van 3 mm. De afmetingen van uw drukwerkbestand zijn dus altijd 2cm+3mm groter dan het gekozen eindformaat.

Wilt u een foto op groot formaat laten drukken maar toch geen canvas? Bekijk dan onze zeildoeken, roll-up banners of laat posters drukken.