Menukaarten of speciale drankaartenWanneer de zon tevoorschijn komt, stromen de terrassen al snel vol. Een uitgelezen kans voor horeca ondernemers om een nieuwe menukaart door te voeren of juist meerdere speciale kaarten toe te voegen aan het huidige menu. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale menukaarten voor de zomer met seizoen gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld vers fruit. Daarnaast kan er gedacht worden aan een aparte drankenkaart, waarop de nieuwste zomerdrankjes worden aangeboden naast de menukaart. Een speciale kaart met bijvoorbeeld frisse en dorstlessende dranken zal uiteindelijk leiden tot meer verkopen. Gasten op het terras worden namelijk verleidt door zo'n drankenkaart om bijvoorbeeld een wit biertje te bestellen wanneer zij zien dat er ook speciaal bier wordt verkocht in plaats van alleen de standaard bieren van de tap.

Speciale menukaart.

Wanneer u wilt experimenteren met een nieuwe drankje, zoals een speciale cocktail of een lekkere smoothie, is het verstandig om een menukaart volledig te wijden aan dit product. Zo zal het nieuwe drankje extra opvallen naast de gewone menukaart en zijn uw gasten snel geneigd om dit eens uit te proberen. Vindt u het zonde om een gehele menukaart te wijden aan één bepaald product? Dan bieden de menukaarten uit het assortiment van Printweb de perfecte uitkomst. Bij onze menukaarten heeft u namelijk de keuze uit allerlei formaten en kunt u dus ook kiezen voor een flyer formaat, die u kunt laten plastificeren, zodat de kaart beschermd is tegen vuil en vlekken.  

Menukaarten maken bij Printweb.

Wilt u ook profiteren van het effect op een goede menukaart? Laat dan uw menukaarten maken bij Printweb. Via onze website kunt u eenvoudig het gewenste formaat kiezen van uw nieuwe menukaart en een keuze maken uit verschillende soorten papier. Vervolgens heeft u de keuze uit extra opties, zoals de vouwwijze van de menukaart en het laten lamineren of plastificeren van de menukaarten. Heeft u vragen over het laten drukken van uw menukaarten? Dan staan wij u graag te woord. 

  

<