VerkiezingsdrukwerkVerkiezingsdrukwerk: u kunt er maar beter vroeg bij zijn. Op 18 maart mogen we namelijk weer naar de stembus, en voor die tijd wilt u natuurlijk zo veel mogelijk mensen bereikt hebben.

Welke verkiezingen zijn er?

Voor het eerst in Nederland zijn er twee verkiezingen op één dag: die voor de Provinciale Staten, en de Waterschapsverkiezingen. In 2015 zijn de gemeentes namelijk voor het eerst verantwoordelijk voor de verkiezing waarbij de inwoners van het verzorgingsgebied van het waterschap hun vertegenwoordigers in het waterschapsbestuur kiezen. Twee verkiezingen op een dag dus: reden te meer om de aandacht van uw kiezers te trekken.

Verkiezingsdrukwerk

Waarschijnlijk wilt u uw drukwerk voor de verkiezingen in een grote oplage. Als de oplage die u wilt niet bij de bestelmogelijkheden staat, vraagt u dan een offerte aan. Bij Printweb doen we dat vaker en daarom kunnen we u een voordelige prijs bieden.

Verkiezingsdrukwerk kunt u op verschillende manieren en materialen laten drukken. Veel gekozen zijn:

  • Flyers (A3-A8, US, verschillende maten vierkant of extra lang/wijd): de makkelijkste manier om te werven
  • Folders (A4, A5, A6, vierkant maat M of maat L): meer of achtergrondinformatie over uw partij of afgevaardigde
  • Posters (abri, A0-A4, B1 en B2) met uw partijlogo of lijsttrekker

Naast de verschillende formaten, heeft u bij Printweb ook nog keuze in de papiersoort, gloss of matt en de verzendtijd (u kunt uw drukwerk bijvoorbeeld ook met spoed laten drukken en verzenden).

Drukwerk verkiezingen op ansichtkaarten

Drukwerk verkiezingen op ansichtkaartEen originele manier om uw partij onder de aandacht te brengen rond de verkiezingen, is om een ansichtkaart te laten bedrukken. Op deze manier bereikt u twee mensen tegelijk: de verzender én de ontvanger van de ansichtkaart. De hele maand februari bestelt u ansichtkaarten bovendien met 10% korting, dus het is ook nog eens een heel voordelige manier. Kijk hier voor alle opties en het bestellen van ansichtkaarten.

Een handige kalender met data van alle verkiezingen in 2015 vindt u trouwens hier, op de website van de Kiesraad.